Tenacitate, onestitate, originalitate, optimism sunt doar câteva dintre cuvintele care o caracterizează pe Sofia Teleanu, marketing manager la Immochan România. Mereu în mișcare, Șofia a acceptat cu zâmbetul pe buze să ne răspundă la întrebări, chiar dacă agenda ei este mai mereu plină. . Cine o întâlnește pe Sofia, n-are cum să nu o placă. Iar dacă vrei să definești profesionalismul, trebuie doar să-i rostești numele.

 Sofia Teleanu este genul de femeie strașnică pe care oricine și-ar dori-o în echipă. Nu există lucru pe care să nu-l facă cu plăcere iar energia ei pozitivă este contagioasă. „Mi-am setat ținte, am un scop bine definit și motivația de a realiza ceea ce îmi doresc. Îmi place să visez, dar îmi place și mai mult găsirea căilor de îndeplinire a visurilor. Pasiunea, energia, bucuria, generozitatea, puterea de a face, de a împărtăși și de a dărui celorlalți – asta e diferența pe care o fac în viața mea personală și profesională. Știu ce fel de om sunt, mă respect suficient de mult încât să nu mă mint. Cred că e mai puțin important să fiu sau să mă simt eu specială, cât este să fac lucruri deosebite”, spune Sofia Teleanu.

Sofia s-a născut în Ploiești, dar spune că Brașovul este orașul devenirii sale. Aici a învățat tot ce știe și s-a dezvoltat ca profesionist. Tot aici a întlnit oamenii dargi din viața ei. Sofia Teleanu a terminat Facultatea de marketing iar acum conduce departamentul 10xClient al al companiei Immochan. Ea este cea care construiește întregul dispozitiv de relaționare cu clienţii centrelor comerciale și cu partenerii – comercianţii. Am întrebat-o pe Sofia ce înseamnă pentru ea succesul, cum l-ar defini, gândindu-mă că este o femeie care a atins un nivel foarte înalt destul de devreme. Răspunsul ei nu putea să fie altfel decât extrem de original și demn. „…suntem atât de fascinați de definiții și etichete, de “ceea ce este” și de a pune punctul pe i, încât uităm că există și termeni dinamici, activi. Există definiții scurte cu un simplu punct la final. Dar există și cele care se scriu zi de zi, odată cu fiecare pas pe care îl facem. Succesul, în opinia mea, este un astfel de termen, dinamic, care nu trebuie să fie ancorat în trecut sau în prezent. Ceea ce astăzi poate reprezenta un succes, aș prefera ca mâine să fie o amintire frumoasă care m-a ajutat să mai fac un pas înainte. Cred că succesul, astăzi, pentru mine, este mai mult despre abilitatea de a putea privi spre viitor cu zâmbetul pe buze, fără teamă”.

Animator al comunităților

Sofia Teleanu se consideră foarte norocoasă că a ajuns în familia Immochan. Munca provocatoare, faptul că nicio zi nu seamană cu alta și faptul de a contribui permanent la binele comun o face fericită și completă. „Îmi petrec zilele într-un mediu de lucru inspirațional. Am crescut profesional în ultimii trei ani lângă persoane care întrupează noțiunea de leadership, care m-au provocat neîncetat și care mi-au dat instrumentele necesare să mă autodepășesc. Oameni care mi-au dat libertatea de a face, de a testa, de a experimenta și de a greși. Sunt apreciată, am parte de recunoaştere, dar mai presus de asta am șansa de a face parte dintr-o companie care mă reprezintă – mă identific cu valorile ei și îmi evidențiază calitățile mele de antrenor de fericire, de animator al comunităților”, mărturisește Sofia Teleanu. Sofia crede că aduce plus-valoare în munca ei prin entuziasm și bucurie, implicare și efort depus necondiționat, responsabilitate și responsabilizare, dar și prin zâmbet și energie pozitivă.

Pentru varianta completă a articolului, detalii AICI.