Pentru întâlnirile de afaceri cordiale, lipsite de încordare și cu mai mari șanse de succes, invită-ți partenerii la un business lunch în oraș!

Dacă încerci să închei o afacere cu un potențial partener și îți dorești să îi atragi atenția, să îi câștigi încrederea și să vă cunoașteți reciproc gândurile în materie de business, poate ar fi mai bine să părăsiți spațiul biroului ce impune uneori prea multe rigori. În atmosfera relaxată a unei locații neutre s-ar putea ca discuțiile să se concretizeze ușor și cu rezultate benefice de ambele părți. La un business lunch se păstrează formalitățile unei întâlniri, dar se amortizează duritatea strângerii de mână a celor doi parteneri ce aleg să mănânce împreună cu scopul precis de a închega o relație, a schimba câteva idei sau poate chiar pentru a încheia o afacere profitabilă de ambele părți. Punctualitatea, acele câteva scurte conversații care fac introducerea în adevăratul subiect pentru care s-a planificat întâlnirea, micile glume făcute pentru a descreți frunțile sunt foarte importante la un business lunch reușit. Iar locația aleasă trebuie să ofere și intimitatea unui birou, dar și un prânz delicios. Un parteneriat bun se leagă la o masă cu stil, de la care să vă ridicați mulțumiți pe deplin.

Unde poți planifica un business lunch în Brașov

The Grill by Ramada e una din locațiile unde poți rezerva o masă pentru un business lunch reușit. Acesta este un restaurant de tip „Live Cooking”, cu eleganță și servicii de calitate. Prânzul se servește între orele 12.00 – 15.00.

Restaurant Platinvm propune chiar un meniu destinat exclusiv celor care doresc să părăsească biroul ca să strângă legăturile cu partenerii de afaceri.

Dacă vrei să servești preparate din bucătăria italiană poți alege restaurantele Dei Frati sau Trattoria Del Chianti.

La Festival 39 vei avea ocazia să strângi mâna partenerului cu fermitatea bărbatului boem de altădată. Într-o  atmosferă inedită, specifică perioadei interbelice, vei avea un business lunch special.

La Casa Hirscher sau la noul Luther Brasserie o masă luxuriantă, servită fără cusur poate fi cheie afacerii încheiate cu succes.

La Premium Steakhouse sau la Restaurant Casa Tudor poți lua masa în separeurile care îți vor oferi intimitatea discuțiilor importante.