Compania brașoveană Luado Chocolate a deschis la finalul anului trecut cea de-a doua locație a sa din Brașov, în cadrul centrului comercial Magnolia, în urma unei investiții de 100.000 de euro.

În cadrul centrului de degustare și demonstratii din această locație, brașovenii de la Luado Chocolate au lansat și o gamă de servicii care vor include testări, degustări, educație și producție artizanală a ciocolatei și înghețatei.

Conform statisticilor Luado Chocolate, cele mai bine vândute sortimente sunt cele de ciocolată neagră,  „fie că este vorba despre praline sau specialități”. „Îmbucurător este și faptul că atât adulții, dar din ce în ce mai mulți copii, solicită ciocolata caldă pe băț, dizolvată în lapte, un produs pe cât de gustos, pe atât de sănătos”, a explicat Dorian Lungu, proprietarul companiei. 

Jocuri cu ciocolată și noi produse

Compania și-a dezvoltat în ultimul an sortimentația, lansând mai multe produse noi – o gamă de trufe din ciocolată și praline cu ingrediente mai puțin obișnuite și a fructelor de calitate trase în ciocolată. De asemenea, a fost dezvoltat un joc de tip „Nu te supăra, frate!”, cu pioni din ciocolată și imagini din județul Brasov, joc ce a fost prezentat la Paris, în cadrul sezonului România-Franța 2019, precum și figurine și compoziții noi din ciocolată.

Anul acesta, firma are în plan să lanseze noi produse, cum ar fi ciocolata caldă cu capuccinno, noi praline cu ingrediente procurate din zona asiatică, europeană, dar și din zona Americilor.  Totodată, firma își va diversifica sortimentele de ciocolată, în special a celei negre, în timp ce în portofoliu vor fi mai prezente sortimentele de ciocolată fără zahăr, dar și de înghețată fără zahăr.