Birourile Coresi Immochan sunt situate, încă din martie 2015, la etajul 1 al clădirii, cu acces prin zona hipermarketului Auchan

Birourile Coresi Immochan sunt situate, încă din martie 2015, la etajul 1 al clădirii, cu acces prin zona hipermarketului Auchan. De acolo, o echipă formată din 10 persoane gestionează activitatea centrului în fiecare zi. Ce impresionează este atmosfera relaxată care te întâmpină. Buna dispoziție și zâmbetul, dar și arhitectura și designul locației par să fie dezideratul organizațional la Coresi, redând exact spiritul complexului de culoare, lumină și energie.

Locația este structurată ca un open space și astfel proiectele echipei sunt într-o permanentă dinamică și interacțiune colegială.

Indiferent de “colțul” în care aleg să lucreze, membrii echipei recunosc că o zi de muncă este plina de inspirație și motivantă, pentru că spațiul este personalizat și denotă un ambient plăcut. Pentru echipa Coresi, fiecare loc din zona birourilor este o sursă de energie și de inspirație.

Nu poți trece fără să remarci mobilierul modern și confortabil, în stil minimalist, cu cromatică luminoasă, dar și tablourile cu locații spectaculoase din județul Brașov care îmbracă pereții ce conduc spre sala de conferințe.

Monumentele naturale sau arhitecturale redate sunt un bun prilej de prezentare pentru oaspeții și angajații multinaționalei care vin la Coresi din alte țări, dar, totodată, oferă sentimentul de apartenență la această regiune. Întreaga echipa se identifică cu spațiul în care își desfășoară activitatea și îl pune în valoare cu fiecare ocazie. Sala de conferințe, un spațiu larg și primitor, este destinată și întâlnirilor de lucru periodice organizate de echipa Coresi Shopping Resort și comercianții parteneri.