Orașul Brașov, cu peisajele sale pitorești și atmosfera sa de poveste, găzduiește o serie de terase fermecătoare, care îți încântă simțurile și îți oferă o experiență gastronomică de neuitat. De la locuri cochete până la oaze de verdeață, iată câteva dintre cele mai rafinate terase din Brașov care te așteaptă să te bucuri de o varietate de preparate culinare și băuturi alese.

 

JUNO Wine Garden 

Juno WG

Este o adevărată oază de relaxare în mijlocul orașului. Aici poți savura o selecție excepțională de vinuri, alături de preparate culinare delicioase. Cu o ambianță plină de eleganță și rafinament, terasa te învăluie într-o atmosferă de vis, unde vei putea petrece clipe minunate alături de prieteni sau persoana iubită. 

 

Albert Social Bistro 

Albert Social Bistro

Este locul în care poți experimenta gusturi și arome inedite, într-un cadru modern și prietenos. Pe terasa sa cochetă, poți savura preparate gastronomice inovatoare, alături de băuturi fine. Albert Social Bistro este un refugiu urban rafinat în inima Brașovului, oferind o experiență culinară distinctă și o ambianță modernă, perfectă pentru cei în căutarea unei terase elegante și relaxante.

 

Aftăr Stube

Aftăr Stube

Este o terasă cunoscută pentru selecția sa impresionantă de bere craft românească. Această terasă atrage atât pasionații de gusturi autentice, cât și pe cei care doresc să descopere savoarea berii locale. Aftăr Stube nu este doar despre bere – meniul său variat încorporează gusturi originale într-un mod care să mulțumească orice pofticios. De la pizza până la burgeri suculenți și salate proaspete, fiecare preparat este gândit pentru a satisface diverse preferințe culinare. Această combinație de arome și opțiuni gastronomice face ca Aftăr Stube să fie locul potrivit pentru a petrece momente relaxante într-o atmosferă autentică și prietenoasă.

 

Ma Cocotte – Wine&Dine

MaCocotte

Ma Cocotte te îmbie cu o selecție de vinuri alese și preparate culinare delicioase. Terasa atrage prin atmosfera sa relaxantă și sofisticată, unde te poți bucura de momente speciale alături de cei dragi. De la preparate din bucătăria internațională până la opțiuni vegane, meniul diversificat îți oferă o experiență culinară memorabilă. 

 

Barrique Garden 

Barrique Garden

Este locul în care fine dining se îmbină cu natura, oferindu-ți o experiență de neuitat. Cu o atmosferă boemă și elegantă, terasa te invită să te răsfeți cu preparate gourmet și vinuri alese. Decorul rafinat și meniul sofisticat transformă fiecare vizită într-un eveniment memorabil. 

 

Fie că vrei să savurezi vinuri deosebite, preparate tradiționale sau preparate gourmet, terasele din Brașov îți oferă ocazia de a trăi momente magice în mijlocul peisajelor fermecătoare. Indiferent de preferințele culinare sau de atmosfera dorită, orașul are o gamă variată de terase care îți îndeplinesc toate dorințele și te îmbie să petreci clipe de relaxare și răsfăț.