Cea mai ușoară modalitate de a măsura calitatea stilului de viață, este prin analizarea stării noastre generale de zi cu zi. Stilul de viață este descris de ceea ce faci când nu ești privit de alții.

De ce o dietă alcalină îți poate aduce mai multă energie?

În toate există un echilibru, la fel și în corpul nostru. Echilibrul între alcalin și acid este important și ne poate influența starea generală de sănătate. Stilul de a mânca reprezintă energia care i-o oferim organismului, energie necesară pentru a face față treburilor de zi cu zi.

Consumul de alimente alcalinizante, ajută la echilibrarea balanței pH-ului, însă, stilul de viață modern presupune o alimentație bogată în alimentele rafinate, carne, zăhăr, făină albă sau grăsimi nesănătoase. Stilul nostru de viață are un rol esențial pentru a ne menține organismul sănătos. Efectul mediului acid va afecta în primul rând flora intestinală, sistemul imunitar și poate determina apariția inflamației sistemice – ce se află la originea multor boli degenerative-, obezitate, alergii, sau boli autoimune. Întregul organism trebuie reechilibrat, dar întotdeauna trebuie să începem cu procesul de detoxifiere și trebuie să ne asigurăm că nu există alte toxine care să se absoarbă din intestin și să migreze către alte organe. Colonul este primul care trebuie luat în considerare în acest proces.

Susținătorii acestei dietei de echilibru, consideră ca un mediu alcalin ajută corpul în efortul său de a pierde în greutate, ajută la creșterea nivelului de energie și a imunității organismului. Nu există dietă minune. Secretul stă astfel în diversitatea alimentelor pe care i le oferim organismului zi de zi și în posibilitatea de a construi o farfurie cât mai colorată.

Ce este Home Delivery Alkaline Diet?

Livrare de meniuri sănătoase, compuse doar din alimente alcaline. Livrarea se realizează exclusiv în orașul Brașov.  Un meniu zilnic conține o limonadă revitalizantă, un mic dejun energizant, lapte de migdale, un prânz nutritiv, două sucuri de detoxifiere și o supă absolut delicioasă la final de zi. Meniul este complet din punct de vedere nutritiv, mâncarea este proaspătă, iar ingredientele sunt atent selectate. La fiecare două ore, te vei te bucura de un nou aliment.

Meniul este sănătos, nu conține gluten, zahăr și este fără lactoză. Meniul Home Delivery Alkaline Diet a fost conceput în strânsă colaboare cu Gül Kaynak, unul dintre cei mai apreciați consultanți de Detox&Wellbeing din Turcia.  Cu acest tip de meniu (alcalin și vegetarian), Gül Kaynak a reușit să piardă 22 kilograme în 3 luni, dar ce a reușit de fapt, a fost schimbarea radicală a stilului de viață, adoptând unul alcalin. Gül nu doar ca este un consultant de Detox&Wellbeing renumit, ci este un exemplu pentru modalitatea în care a reușit își transforme stilul de viață și întreg corpul: dintr-un corp nesănătos și fără energie, într-un corp mai tânăr, energic și sănătos.

Detox = Clean Eating

A te hrăni, nu înseamnă doar a mânca. A te hrăni, înseamnă a te informa. Acesta este motivul pentru care, săptămânal, în cadrul centrului se fac prezentări și seminarii despre: apa alcalină; Healthy Lifestyle, Post Detox și Balanța alcalin/acidă; suplimente naturale; uleiuri esențiale/aromaterapie sau chiar prezentări Raw Food. Echipa își dorește ca oaspeții să învețe concepte clare despre ce înseamnă Clean Eating. Un program de detoxifiere nu se va trata superficial. Ulterior programului, este de dorit ca fiecare oaspete să facă schimbări în viață sa, tocmai pentru a discuta despre prevenție, stil de viață echilibrat și pentru a dobândi mai multă energie. Programul de Clean Eating se recomandă pe o  perioadă de 21 de zile. Organismul are nevoie de această perioadă pentru a schimba orice obicei.

Perioada de pre-detox se poate face cu meniul Home Delivery Alkaline Diet, pe o perioadă de 7 zile, programul de detoxifiere se recomandă pe o perioadă de 7 zile, iar cel post-detox tot pe o perioadă de 7 zile. Programul de Clean Eating este despre prevenție, despre o pauză de la agitația cotidiană. De ce prevenție? Pentru că noi nu consumăm alimente sănătoase, nu facem sport și nu ne bucurăm de aerul curat și de soare. Începe schimbarea de astăzi.

Tu ce recomandări i-ai oferi celei mai dragi persoane din viața ta?