Încă de la început, viziunea dezvoltatorului brașovean Urban Invest a fost aceea de a seta noi standarde pe piața imobiliară. Plăcerea de a fi acasă a fost astfel completată cu zonele de servicii care au devenit adevărate repere în comunitate.

 Ansamblul Urban Residence, dezvoltat pe strada 13 Decembrie, a fost primul proiect inovativ de la poalele Tâmpei, gândit să ofere noi standarde de calitate a vieții în Brașov, venind astfel și în sprijinul investitorilor prin colaborarea pe parte de servicii. „Încă de la început, din momentul în care am proiectat acest ansamblu rezidențial, am luat în calcul spațiile necesare pentru a integra cele mai importante servicii pentru clienții noștri. Timpul a devenit extrem de prețios pentru fiecare dintre noi, astfel că este foarte important ca noi să ținem cont de acest aspect atunci când gândim fiecare proiect nou. Așa au prins contur grădinița, afterschool-ul, supermarket-ul, clinica stomatologică, restaurantul și celelalte servicii. Facilitățile de acasă, așa cum ne place să le numim, sunt noul trend în imobiliare. Ne adaptăm continuu vremurilor pentru a oferi cele mai bune condiții viitorilor locatari și o viață de calitate din toate punctele de vedere”, a explicat Dana Dumitrescu, director de marketing Urban Invest.  

Reinventarea facilităților de acasă

 Povestea continuă și astăzi, cu noul ansamblu Urban Plaza de pe strada Carpaților, unde întreaga gamă de facilități oferite va fi la cel mai ridicat nivel, la propriu. Pe terenul de 10 hectare de pe strada Carpaților, unde a funcționat pe vremuri fabrica Prefa, dezvoltatorul imobiliar Urban Invest a demarat în primăvara anului trecut un nou proiect ce presupune construcția unui ansamblu mixt, cu o zonă rezidențială, dar și una comercială. Complementar zonei rezidențiale, a fost inclusă, ca și în cazul Urban Residence, o gamă largă de servicii și facilități necesare atât celor care vor locui în noul cartier, cât și celorlalți brașoveni din zonă.

„Urban Plaza ne-a permis sa redefinim întreaga noastră experiență urbană și să extindem astfel umbrela calității dincolo de apartamente și blocuri, pentru că viața în oraș nu înseamnă doar viața în apartament și pentru că realizăm importanța proximității unei game mult mai largi de facilități. Urban Plaza este cel mai ambițios proiect imobiliar al nostru care aduce foarte multe elemente de noutate. Construim, nu doar cel mai înalt proiect imobiliar din Brașov, cu un frumos parc proiectat de renumitul peisagist al Europei, Gianfranco Paghera, ci un întreg complex de servicii și facilități integrate. Calitatea pe care obișnuim să o oferim clienților noștri se va regăsi și în alegerea partenerilor de servicii”, a completat Dana Dumitrescu.

Ansamblul care redefinește stilul de viață

Astfel, ansamblul rezidențial va fi prevăzut cu o grădiniță, dar și cu o zonă comercială, care va cuprinde un supermarket, o farmacie, o bancă și o zonă de dining cu mai multe restaurante și cafenele. În imediata apropiere a zonei de dining, va exista și o zonă de divertisment cu un club al copiilor, precum și un centru spa&fitness proiectat cu o piscină semi-olimpică și un centru de frumusețe și îngrijire personala. „Toată experiența acumulată în ultimii treisprezece ani a echipei Urban Invest se regăsește în proiectarea acestui ansamblu rezidențial, care va modifica linia de orizont a Brașovului. Credem că Urban Plaza va atrage foarte mulți investitori, fiind un proiect complet, cu o poziționare foarte bună, într-un oraș în plină dezvoltare”, a declarat Ionuț Angheluș, proprietarul Urban Invest.

Urban Plaza va cuprinde 2.000 de apartamente cu structuri variate, cu suprafețe de până la 142 de metri pătrați. Fiecare apartament a fost proiectat cu spații vitrate mari care se deschid cu terase generoase, ce surprind peisajul captivant al Carpaților. În plus, fiecare clădire a fost prevăzută cu locuri de parcare exterioare, subterane, dar și cu spații pentru depozitare suplimentare, la subsol. Primele apartamente ar urma să fie predate locatarilor în toamna acestui an.

 Urban Invest a intrat pe piața imobiliară în anul 2007, construind mai multe proiecte rezidențiale tip vilă, și a ajuns in prezent la zece proiecte majore.