A apărut cel mai așteptat număr al revistei fwdBV, ediția decembrie 2023 – februarie 2024, dedicată celor mai votate branduri din Brașov.

Brașovenii au avut posibilitatea, timp de o lună, să voteze brandurile preferate și pe care le consideră emblematice pentru comunitate. Fără a avea sugestii prestabilite, respondenții au indicat câte trei opțiuni pe următoarele categorii:

  • top 100 branduri brașovene
  • top 10 branduri turistice
  • top 10 branduri industriale
  • top 10 cei mai apreciați angajatori
  • top 10 cele mai apreciate branduri media

Vă invităm să descoperiți preferințele brașovenilor care au votat la cea de-a opta ediție a Top 100 branduri.

De asemenea, printre opiniile specialiștilor din diverse domenii, proiectele jurnalistice și materialele prezentate în exclusivitate se mai regăsesc:


Opinie: Branding între teorie și practică

„Dacă Coca-Cola și-ar pierde toate activele sale legate de producție într-un dezastru, compania ar supraviețui. Dimpotrivă, dacă toți consumatorii ar avea o pierdere bruscă de memorie și ar uita tot ce are legătură cu Coca-Cola, compania ar intra în faliment.”

fwdBV Story: Inteligența poate fi „in trending”, chiar și la 16 ani

L-am descoperit pe Vlad și odată cu povestea pe care ne-a spus-o, credem că inteligența umană nu este în pericol. Cu siguranță tot mai mulți copii sau tineri decid că „e cool să fii smart”.

fwdBV Story: Romulus Oprica, brașoveanul care face strategia de dezvoltare turistică a zonei Mamaia – Constanța

Romulus Oprica este sociolog, este brașovean și a pornit de jos. Când toți tinerii plecau spre alte țări, el s-a îndrăgostit și a rămas la Brașov. Cum a ajuns Romulus Oprica să găsească soluții pentru zona turistică Mamaia-Constanța?

fwdBV Story: După ce a revenit în țară, un brașoveană a decis să investească într-o afacere carete ajută să te descarci nervos

Brașoveanul Raul Costescu s-a întors în țară după 15 ani petrecuți în Anglia și a luat decizia să deschidă o afacere „altfel”. Este vorba despre o sală de spart, unde brașovenii se pot relaxa spărgând tot felul de obiecte casante. Practic, este un nou concept de descărcare nervoasă.

Opinie: Stilul de management „Comandă și control”

De-a lungul timpului, cercetările au arătat că organizațiile performează mai bine atunci când liderii încurajează, oferă autonomie și antrenează angajații, în loc să dea ordine și să aplice reguli stricte de disciplină și supunere.