Evenimentul organizat de Camera de Comerț și Industrie Brașov va avea loc pe 19 mai la Sergiana Center

Camera de Comerț și Industrie Brașov organizează, în data de 19 mai 2016, ora 18, la Complexul Sergiana Center, a XI-a ediție a Galei PREMIILE EXCELENȚEI ÎN AFACERI. Evenimentul va evidenția acele firme care, de-a lungul celor 22 de ediții ale Topului județean al firmelor, au avut cel puțin 2 prezențe in această competiție, din care cel puțin una in ultimii 2 ani.

Vom acorda și distincții speciale exportatorilor de succes, firmelor creative sau preocupate de managementul mediului. Printre laureați se află multe companii înmatriculate în anul 1991, cărora, la aniversarea celor 25 de ani de activitate, le vom ura La Mulți Ani! Prezența la eveniment reprezintă participarea la una dintre cele mai mari rețele de networking , în care se regăsesc cei mai de succes oameni de afaceri din Brașov, rețea în care fiecare are ocazia de a stabili contacte și viitoare parteneriate , pe care îmi doresc să le vedem reflectate în dezvoltarea mediului economic al județului nostru”, a declarat Silviu Costea, președintele Camerei de Comerț și Industrie Brașov.

Cu prilejul organizării acestei Gale, Camera de Comerţ şi Industrie Braşov realizează şi distribuie un număr de 1000 de cataloage şi CD-uri conținând laureații, în rândul firmelor brașovene, ambasadelor şi investitorilor străini. În aceste materiale de largă audiență, CCI Brașov oferă posibilitatea firmelor brașovene să își facă reclamă.

Pentru clienții Business, oferta este de 1.200 de lei, care include o pagină de interior (text + logo + o imagine reprezentativă) format A4 – monocrom, 800 de lei, care include o pagină de interior – color, 2500 lei, pentru coperta a doua sau a treia a catalogului, la care se adaugă o jumătate de pagină de interior – color.

Cel mai ieftin pachet este „Starter” în valoare de 420 de lei și care include o pagină de prezentare (text + logo + o imagine reprezentativă) format A4 – monocrom.