Complexul Comercial Brintex este cea mai veche platformă comercială din județul Brașov, care de-a lungul timpului a fost îmbunătățită. Aceasta înglobează o multitudine de standuri, a căror magazine acoperă cerințele tuturor clienților, dar și servicii bancare, farmaceutice sau de croitorie.

„Complexul Comercial Brintex este legat de Shopron, iar întreg spațiul reprezintă locul ideal în care îți poți face toate cumpărăturile de care ai nevoie. Începând cu Shopron, unde găsești produse de înaltă calitate direct de la producători, și continuând cu Brintex, unde ai posibilitatea de a cumpăra scule, corpuri de iluminat, perdele, covoare pentru casă, accesorii auto pentru mașină, articole sport și de pescuit, totul a fost realizat pentru a răspunde cât mai bine nevoilor comercianților și clienților acestora”, spun reprezentanții Brintex.

Peste un milion de clienți au trecut pragul platformei comerciale din Brașov

Un element de bază al companiei este tocmai etica, iar clientul este pilonul principal care susține întreaga activitate a complexului comercial. Astfel, pentru a avea grijă și de bugetul de care dispune, aici raportul calitate-preț este unul corect și fără concurență.

 „Ideologia noastră pune oamenii pe primul loc, iar grija față de siguranța acestora reprezintă o prioritate pentru noi. Am lucrat neîncetat pentru a construi încrederea alături de chiriașii noștri, clienții și comunitățile în care trăim și ne desfășurăm activitatea. În incinta Brintex sunt disponibili peste 380 de operatori economici pregătiți să deservească nevoile clienților cu sute de mii de produse”, afirmă reprezentanții Brintex.

brintex brasov cea mai veche platforma comerciala peste un milion de clienti

Cei care trec pragul locației au posibilitatea de a alege din peste 100.000 de produse și din peste 10.000 de mărci. Până în momentul de față, Centrul Comercial Brintex a avut peste un milion de clienți, numărul acesta fiind într-o continuă creștere.

„La noi găsiți o gamă extrem de variată de haine, încălțăminte, produse alimentare, cosmetice, chimicale/ sanitare, produse de amenajare a casei, jucării, fast-food-uri și multe altele. Totodată, complexul comercial găzduiește și singurul outlet cu branduri premium din județul Brașov, unde brașovenii și nu numai pot găsi mărci precum Benetton, Sandro Ferrone, Enrico Coveri, Sisley, Playlife, Guess sau Karolline la cele mai bune prețuri. Colaboratorii noștri au deja pregătite diverse promoții în această perioadă la produsele pe care le comercializează”, susțin reprezentanții Brintex.

Spații de închiriat pornind de la 10 euro/mp

Situat pe Șoseaua Cristianului 7, în cartierul Bartolomeu din Brașov, Complexul Comercial Brintex se află într-un proces continuu de dezvoltare și modernizare pentru a întâmpina cât mai bine nevoile chiriașilor și cele ale clienților săi.

„Din anul 2020, ne aflăm într-o continuă modernizare. Dacă în acel an au fost modernizate aleile interioare și cele exterioare, din 2021 Brintex beneficiază de un sistem de sonorizare profesional. Oferim doritorilor spații pentru închiriere, atât la interior, cât și la exterior, pornind de la 10 euro/mp. Persoanele care vor să pornească o afacere cu o investiție mică sau care sunt în căutarea unui loc în care să-și expună și să-și vândă marfa sunt încurajate să ne contacteze la numărul de telefon 0756.112.236”, încheie reprezentanții Brintex.

Programul Centrului Comercial Brintex

Programul de funcționare este următorul:

  • Luni – Sâmbătă:10:00 – 17:00
  • Duminică:10:00 – 15:00.

Excepție fac comercianții care vând produse en-gros, care sunt disponibili clienților începând cu ora 08:30.