Consorțiul Cultural Corona organizează cea de-a șaptea ediție a „Premiilor Anului în Cultură la Brașov”. Pentru că ultimii doi ani au fost grav afectați de restricțiile impuse de pandemia COVID 19, în anul 2021 nu s-a organizat această gală pentru anul 2020.

Acesta este motivul pentru care în anul 2022 vor fi celebrați performerii anilor 2020-2021, tocmai pentru a oferi recunoaștere în spațiul public pentru reziliența și performanța în cultură la Brașov, în acești ani dificili pentru comunitatea locală.

Brașovenii sunt invitați să aleagă organizațiile, proiectele și evenimentele care au marcat în cea mai mare măsură viața culturală a Brașovului în 2020-2021, prin acest formular:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUbhseV_xDV84tZXqCuehryQBSs0O3vwjUIigAQUDgK3AUFQ/viewform

Câștigătorii vor fi desemnați pe baza opțiunilor publicului, cu o pondere de 50%, și ale unui juriu format din personalități ale artei contemporane și ale managementului cultural din afara Brașovului (50%).

Premiile se vor decerna pe 25 februarie 2022, în cadrul unei gale care va avea loc la Cinema Astra și care va fi transmisă on-line, pe canalele social media ale Consorțiului Cultural Corona.