Cu o suprafață de aproape 20.000 de metri pătrați, acest complex turistic este în plină construcție și promite să devină un loc de refugiu perfect pentru cei în căutare de relaxare și confort.

Inițiat de firma brașoveană Două Ha Project, specializată în industria turistică, acest proiect a luat amploare încă din primăvară. Situat în proximitatea străzii Poiana Doamnei și a faimosului Hotel Caraiman, terenul deținut de firmă a fost pregătit pentru transformarea sa într-un paradis de vacanță. După obținerea aprobării pentru Planul Urbanistic de Detaliu, firma a demarat imediat procesul de avizare pentru a obține autorizația de construire.

La momentul actual, proiectul se află în etapa de obținere a avizului de mediu, și în conformitate cu documentația depusă la Agenția pentru Protecția Mediului Brașov, investiția a fost estimată la impresionanta sumă de 52 de milioane de lei. Complexul va fi alcătuit din șase clădiri, fiecare dintre ele având subsol, parter, două etaje și o mansardă, rezultând astfel o suprafață construită la sol de 4.026 metri pătrați, pe un teren generos de 19.828 metri pătrați. Acest complex va oferi facilități de top, inclusiv un restaurant și un spa luxuriant, putând găzdui simultan 183 de turiști.

De menționat este faptul că, în momentul actual, terenul este lipsit de orice construcții, având inițial destinația de pășune, iar pe acesta se găsesc în jur de 169 de arbori. Potrivit regulilor impuse în Planul Urbanistic Zonal, proprietarul se află în imposibilitatea de a tăia mai mult de 30% din numărul total de arbori. În cazul tăierii unui arbore, el va trebui să planteze zece arbori în zonele publice, cu scopul de a menține un echilibru ecologic. Conform documentației depuse la Agenția pentru Protecția Mediului, suprafața totală a spațiilor verzi va fi de 11.579 metri pătrați, ceea ce înseamnă 58,5% din întreg terenul.

Parcarea este asigurată în subsolul clădirilor, asigurând astfel un mediu prietenos și în armonie cu natura pentru toți viitorii vizitatori.