Tucano Coffee este mai mult decât un coffee shop. Este o îmbinare armonioasă dintre cultura indienilor originari din America Latină şi cultura cafelei de specialitate din California.

În 2011, Tucano a deschis primul coffee shop în Moldova, peste 3 ani, prima locaţie în România, iar apoi, la doar o lună distanță, a ajuns şi în Emiratele Arabe Unite. Astăzi, Tucano Coffee este o reţea internaţională dinamică, alcătuită din 13 coffee shop-uri aflate în 3 ţări, unul dintre acestea fiind la poalele Tâmpei, în Coresi Shopping Resort.

Inițiatorii acestui proiect vor să creeze de fapt un nou model de coffee shop-uri: cafenelele ca şi spaţii creative. „Aceste spaţii creative inspiră şi influenţează frumos Echipa, Oaspeţii şi Partenerii noştri. Ei devin mai sinceri şi deschişi, mai uniţi şi creativi, mai simpli şi green”, ne-au destăinuit reprezentanții Tucano Coffee.

„Love.Peace.Coffee”, sloganul coffee shop-urilor Tucano Coffee, a fost inspirat din cultura rock’n’roll și hippie, care se distingea prin tendința oamenilor de a reveni la natură, dragoste, pacifism și libertate a gândirii.

Love

Se referă la dragostea și respectul pentru oaspeți, discuțiile interesante, schimbul de experiență, prietenia și înțelegerea reciprocă.

Peace

E vorba despre ambianța caldă, plăcută, unică, care permite oricui să-și petreacă timpul citind o carte preferată, să lucreze cu spor de pe laptop sau să se vadă cu prietenii.

Coffee

În inima Tucano Coffee trăiește dragostea pentru cafeaua de înaltă calitate, proaspăt prăjită și aromată, cât și pentru țările exotice, culturile și tradițiile acestor țări în care se cultivă cafeaua.

Nu în ultimul rând, cafeaua Tucano este exclusiv din boabe selecte 100% Specialty Arabica, cultivate de pe plantațiile Africii și Americii Latine localizate la altitudini mari, în condiții ecologice pure. „Boabele noastre de cafea sunt colectate manual și prelucrate fără de utilizarea substanțelor chimice”, au asigurat reprezentanții Tucano. _MAX8836