Sunnyville Plus propune apartamente superioare, cu o calitate ridicată a construcției, compartimentare inteligentă și facilități menite să le ofere rezidenților un confort și o experiență de locuire deosebite. Aflat într-o zonă rezidențială bine cotată a orașului, cu priveliști deosebite, proiectul este literalmente la câteva minute distanță de principalele zone de interes, iar un drum până în Piața Sfatului durează mai puțin de 10 minute.

Ultimele apartamente disponibile în care te poți muta imediat

Sunnyville Plus este vândut în cvasitotalitate. Există disponibilitate pentru un număr limitat de studiouri și apartamente cu 2 și 3 camere. Avantajul este unic – apartamentele sunt disponibile pentru mutare imediată. Echipa de consultanți Sunnyville poate oferi toate detaliile despre disponibilitățile la zi. Consultanții Sunnyville Plus pot fi contactați prin telefon, la 

0737 406 406, sau prin email, la office@sunnyville.ro.  

Apartamentele în care te poți muta încă din acest an pot fi accesate pe www.sunnyville.ro. De asemenea, echipa Sunnyville poate oferi detalii cu privire la planurile de dezvoltare ulterioară a proiectului.

Un concept deosebit în Brașov

Sunnyville Plus vă aduce un nivel superior de calitate și confort. Cu o arhitectură modernă și finisaje de înaltă calitate, fiecare apartament este conceput pentru a vă oferi o experiență de locuire unică. Cu amplasarea sa privilegiată într-o zonă rezidențială bine cotată, proiectul vă oferă priveliști spectaculoase și acces ușor la principalele puncte de interes din Brașov.

 Inovație și comoditate

Sunnyville Plus este proiectat pentru a redefini experiența de locuire. Cu terase generoase ce oferă priveliști spre Tâmpa, grădini individuale pentru apartamentele de la parter și opțiunea de a crea un birou la domiciliu, acest proiect îmbină confortul cu inovația. Tehnologia smart este integrată pentru a vă facilita viața de zi cu zi.

Siguranță ridicată

La Sunnyville Plus, siguranța dumneavoastră este o prioritate. Standardul înalt de construcție și materialele de cea mai bună calitate asigură o locuire fără griji. Pereții dubli între apartamente și zone dedicate pentru dressing în dormitoare adaugă un plus de confort și intimitate.

Recunoaștere națională

Sunnyville Plus a fost recunoscut la nivel național, fiind nominalizat în cadrul Galei Imobiliare.ro Awards pentru unul dintre cele mai interesante concepte rezidențiale. A fost desemnat „Proiectul Rezidențial al Anului”, în fața unor proiecte 

prestigioase din Capitală și din alte orașe. Wallberg, dezvoltatorul din spatele acestui proiect, a fost, de asemenea, nominalizat și premiat pentru alte proiecte de succes, cum ar fi Arad Plaza și XCity Towers.

Semnătura Wallberg pentru o locuire de calitate și o investiție profitabilă

Sunnyville reprezintă o garanție a calității. Cu o arhitectură modernă, inspirată de mari metropole, cu distanță mare între clădiri, suprafețe mari de spații verzi, facilități premium, conceptul introdus de Wallberg este unic în Brașov, iar prețul este corect poziționat în piață raportat la valoarea primită. De asemenea, proiectul Sunnyville beneficiază de câteva elemente, parte din semnătura Wallberg, care fac diferența: balcoane logie, care oferă protecție și intimitate, pereți despărțitori dubli între apartamente, pentru un plus de confort și izolare fonică, zone dedicate pentru dressing la dormitoare.

Modul de construire respectă cele mai înalte standarde de siguranță. Toate materialele utilizate sunt de foarte bună calitate și îndeplinesc toate criteriile și cerințele prevăzute în standardele europene.

Consultanții Sunnyville Plus pot fi contactați prin telefon, la 0737 406 406, sau prin email, la 

office@sunnyville.ro.  

Wallberg este un dezvoltator recunoscut la nivel național pentru proiectele Sunnyville din Brașov, XCity Towers din Timișoara, dar și pentru ansamblul rezidențial premium Arad Plaza, situat în centrul Aradului. Arad Plaza este singurul proiect din zona de vest a țării inclus în top 5 proiecte premium din România de către compania de consultanță Coldwell Banker, nominalizat pentru categoria Best Luxury Residential Development of the Year 2018 de către CIJ România, nominalizat la categoria Proiectul Exclusivist al Anului 2018 de către Real Estate Magazine și distins cu titlul Proiectul Anului în România în 2018 de către Imobiliare.ro. Alături de Arad Plaza, Sunnyville este al doilea proiect premiat național din portofoliul dezvoltatorului, fiind desemnat cel mai bun proiect al anului 2019. De asemenea, proiectul din Timișoara al dezvoltatorului, XCity Towers, a obținut distincția  Proiectul Rezidențial al Anului și Regenerare Urbană pentru anul 2021 din partea Imobiliare.ro.