“Totul e special la Casa Tudor”

Arhitecţii au reinterpretat în spiritul zilei teme tradiţionale, iar dincolo de spectacolul volumelor şi al texturilor, chiar la prima întâlnire, atmosfera prietenoasă îţi dă sentimentul unei reveniri. E o întâmpinare care întrece orice Bine ai Venit!

După primul pas, alegi locul pe care ţi-l doreşti: Pe Prispă – unde iarba de pe perete îţi şopteşte că ai evadat din oraş, În Pod – unde plutesc amintiri de puştani dezinvolţi prin mansarde, sau În Casa Mare – unde ştii de când intri că e loc de ospeţie şi taifas. Cei care vânează un loc mai intim urcă În Turn, ori se retrag La Vatră. Instalaţi comod, răsfăţul vă zâmbeşte larg odată cu tentaţiile din cartea de bucate. Aici bucătăria românească împarte paginile cu specialităţi din lumea întreagă.

Însă Casa Tudor a făcut întotdeauna deliciul amatorilor de pescărie, iar dacă o gustare din caracatiţă sau supa de midii şi chefal vi se par alegeri prea îndrăzneţe, fiţi liniştiţi,… aveţi de unde alege: şalău, crap, doradă, somon, ba chiar şi hamsii. Preferinţele terestre sunt la fel de uşor de împăcat. Oricând mizaţi pe un ciolan onest şi neaoş, pe  cotletele de berbecuţ, ori dacă alegeţi un piept de raţă dichisit cu varză roşie veţi fi câştigătorii zilei. Însă tentaţiile acestui sezon sunt imense şi se numesc Angus.

Fie că vorbim de clasicul T-Bone, de antricot sau de vrăbioară, fie că  e vorba de şniţelul XXL din chiulotă de Angus, toate acestea sunt experienţe culinare care nu vă vor dezamăgi. Pentru că la Casa Tudor Toate-s  Bune şi Gustoase!