SSANGYONG TORRES
„Torres del Paine – visul exploratorilor”

iarna_torres_fbcover

Eliberează spiritul aventurii! Îndrăzneț, robust, încrezător – Torres a fost proiectat de la zero pentru următoarea ta aventură. Compartimentul portbagajului are cea mai bună capacitate din clasa sa, de la 703 litri la 1.662 litri. Un compartiment pentru bagaje demn de un SUV de dimensiuni medii.

Așezat în fața panoului său de bord lat, subțire și contemporan, ai senzația de spațiu și o vizibilitate perfectă a drumului. Iluminarea ambientală difuză și elegantă poate fi setată în oricare dintre cele 32 de culori.

SSANGYONG KORANDO

banner_fb_korando_iarna_1080x1080

Korando afișează un stil total nou, distinct, cu un aspect frontal original și proaspăt, dar care menține alura SsangYong comună cu modelele Tivoli și Rexton.

Interiorul Korando este expresia stilului contemporan și a finisajelor de înaltă calitate. Senzația ambientului este dată de elementele metalice, ecranele LCD de mari dimensiuni, iluminatul ambiental elegant și scaunele luxoase din piele. Este o combinație de stil și tehnologie rar întâlnit la interioarele auto, concepută pentru a încânta și a răsfăța șoferul.

În Korando ne-am străduit să construim un interior de înaltă calitate, care este deopotrivă atrăgător și confortabil. Designul ambiental complet integrat, inspirat de tastiera unui instrument muzical, înconjoară fără întrerupere duzele de aer și o multitudine de caracteristici tehnice. Korando oferă un spațiu interior și un confort deosebit atât pentru șofer, cât și pentru pasageri, prin scaunele cu design ergonomic și spațiu generos pentru picioare, atât în față, cât și în spate.

SSANGYONG KORANDO E-MOTION

Noul Korando e-Motion este în sfârșit aici, cu un stil care preia şi reinterpretează identitatea originală a lui Korando. Atrăgător şi sigur, e-Motion dispune de un grup motopropulsor electrificat care maximizează aventura conducerii pe șosea și în afara acesteia. Designul frontal are un finisaj senzorial, în timp ce grila radiatorului închisă completează imaginea high-tech a unui vehicul electric. Având la dispoziție instantaneu o putere de 152,2 kW și un cuplu de 339 Nm, vei experimenta performanțe dinamice puternice. Frânarea regenerativă transformă energia cinetică generată la frânare în energie electrică pentru încărcarea bateriei. DEEP CONTROL, sistemul avansat de conducere autonomă de la Ssangyong Motors, folosește o cameră video și radarul pentru a analiza în permanență traficul din fața și din jurul vehiculului, iar în situații periculoase este capabil să acționeze pentru prevenirea unui accident.

SSANGYONG TIVOLI – „Născut pentru a conduce”Tivoli

Tivoli se adresează adepților stilului de viață urban. Silueta elegantă, dar totuși puternică și dinamică atrage atenția. Noile motoare turbo au capacitatea de a furniza o plăcere și o bucurie a condusului pe orice suprafață de drum te-ai afla. În Tivoli, spațiul interior poate fi configurat flexibil. Datorită nenumăratelor compartimente și spații de depozitare practice, menținerea ordinii în habitaclu este ușoară. Trăiți în stilul propriu și savurați libertatea! Cu stilul său hotărât și plin de caracter, Tivoli radiază excelență și rafinament, detașându-se din pluton. Designul Tivoli a fost inspirat de arhitectura urbană modernă și de liniile ondulate ale naturii.

SSANGYONG REXTON

Spațios și flexibil – Rexton vă oferă confort maxim alături de și mai mult spațiu, atât pentru șofer, cât și pentru pasageri. Acum disponibil cu 5 sau 7 locuri. Descoperiți multiplele posibilități de organizare a spațiului în Rexton. Pe lângă multe alte beneficii, cele mai noi soluții tehnologice sunt camera video 360°, sistem multimedia compatibil cu Apple CarPlay și Google Android Audio, motoare dinamice, suspensie independentă multilink și tracțiune integrală.

SSANGYONG MUSSO GRAND – „Atractiv și versatil”

Musso Grand nu numai că arată scandalos de bine, el este înzestrat cu virtuțile clasice ale pick-up-urilor: utilitate maximă combinată cu o caroserie deosebit de robustă și practică. Musso se remarcă prin designul marcant al părții frontale, spatele clasic de pick-up, silueta elegantă și interiorul spațios și confortabil. Astfel, el devine o combinație perfectă de stil, confort și utilitate. Musso este partenerul ideal de mobilitate – pe drum în interes de serviciu sau în vacanță, în munca de zi cu zi sau la hobbyuri și sport. Ca un adevărat pick-up, este stăpân pe orice situație. Scaunele ergonomice confortabile și spațiul interior generos transformă într-o experiență plăcută chiar și cele mai dificile sarcini de transport. Compartimentele de depozitare practice din uși și din consola centrală ajută la păstrarea ordinii în habitaclu.