Aro Palace, hotelul din inima Brașovului, se remarcă prin tradiția sa de peste 80 de ani în organizarea evenimentelor de excepție. Oferind un ambient rafinat și servicii de cinci stele, ARO Palace devine alegerea ideală pentru a transforma orice ocazie specială într-un moment memorabil.

Atuurile ofertei Aro Palace pentru evenimente reușite

Echipă de profesioniști în organizarea evenimentelor: hotelul pune la dispoziție o echipă dedicată și experimentată în organizarea evenimentelor. Cu un bagaj solid de cunoștințe și know-how extins în event management, echipa este alături de oaspeții săi de la prima discuție până la momentul în care ultimul invitat părăsește locația.

aro palace 1

Servicii ospitaliere de înaltă calitate: calitatea serviciilor ospitaliere este o adevărată trăsătură de distincție a Aro Palace. De la primul salut până la rămas-bun, fiecare invitat va experimenta ospitalitatea de cinci stele care face din Aro Palace un punct de referință în Brașov.

Relaxare și răsfăț în centrul spa and wellness: invitații au acces la centrul spa și wellness de lux, perfect pentru a se destinde înainte sau după eveniment. Oferind o gamă variată de tratamente și facilități, centrul spa completează experiența evenimentului cu momente de răsfăț și regenerare.

Experiențe culinare de elită semnate de chefi de renume: bucuria gustului primează în meniurile pregătite de chefii hotelului, care folosesc ingrediente de calitate, pentru a crea adevărate opere culinare. De la aperitive sofisticate la deserturi decadente, meniurile vor surprinde și vor încânta papilele gustative ale invitaților.

Și, nu în ultimul rând, spații elegante și versatile pentru orice tip de eveniment:

Sala de Evenimente Ballroom: cu o suprafață totală de 649 mp și o capacitate de 250 de locuri la mese în sală și la balcon, Ballroom Aro Palace este opțiunea indicată pentru evenimentele majore. Decorată cu eleganță, această sală oferă o experiență de neuitat, susținută de personal pregătit să ofere servicii impecabile.

Salonul Albastru: cu o capacitate ideală de 120 de locuri, Salonul Albastru este alegerea perfectă pentru nunți, botezuri și evenimente deosebite. Lumina naturală ce inundă salonul completează atmosfera și conferă evenimentului o notă aparte de eleganță.

Salonul Alb: având o suprafață de 237 mp, Salonul Alb poate găzdui între 50 și 80 de persoane, adaptându-se tipului și set-up-ului evenimentului. Lumina naturală și accesul direct din parcarea hotelului asigură un confort sporit invitaților.

Barul de Noapte: în plus, te invităm să descoperi Barul de Noapte Aro Palace, o locație istorică, gazdă a unor evenimente prestigioase, de la prezentări de modă la seri de gală. Spațiul are o suprafață de 524 mp, cu scenă mobilă și o capacitate de 200 locuri, completând gama noastră diversificată de spații.

aro 2

Sfaturi pentru organizarea de succes a unui eveniment:

Planificare minuțioasă: începe cu o planificare detaliată, stabilind obiective clare și un program bine definit. Alocă timp suficient pentru fiecare etapă și asigură-te că toate aspectele sunt acoperite.

Sala potrivită: alege sala în funcție de numărul de invitați și tematica evenimentului. Fiecare salon oferă un decor distinct și un ambient unic.

Comunicare eficientă: colaborează îndeaproape cu echipa locației și cu furnizorii tăi. Aceștia sunt experți în organizarea evenimentelor și te vor ghida în alegerea celei mai bune soluții pentru nevoile tale.

Detalii unice: gândește-te la detalii care să facă evenimentul tău special. De la aranjamente florale la decoruri tematice, micile detalii fac diferența.

Opțiuni culinare diverse: consultă-te cu cheful pentru a alege un meniu care să satisfacă toate gusturile invitaților. O varietate de opțiuni culinare va adăuga o notă distinctă evenimentului tău.

Divertisment memorabil: adaugă un strop de divertisment pentru a menține atmosfera vie. De la muzică live la activități interactive, alege opțiuni care să încânte și să surprindă invitații.

Nu uita să te bucuri de aceste momente unice în viață!