Delcar Brașov este dealerul auto Skoda cu cele mai bune rezultate din provincie și unul dintre cei mai mari vânzători de flote Skoda din România.

Vânzarile totale Delcar sunt aproape de pragul de 16.000 de autoturisme Skoda… adică o medie de aproape 1.000 de autoturisme/an. Totodată,ele 35.000 de autovehicule care au trecut pragul atelierului de service Delcar și cifra de afaceri de 13,45 milioane de euro în 2016, completează tabloul unei afaceri frumoase care, începând din acest an se prezintă sub o nouă înfățisare, un showroom în acord cu noile direcții ale marcii Skoda.

258 de Octavia vândute în 2016

În ceea ce privește vânzările, Octavia este modelul preferat al brașovenilor. Aproape jumătate din autoturismele vândute de dealer au fost Skoda Octavia (în varianta limuzină și combi), respectiv 258 de unități – 47,17% din totalul vânzărilor. Al doilea model preferat de brașoveni este Skoda Rapid, cu o pondere de peste 25% din vânzări. „Ambele modele sunt perfect adaptate familiilor și sunt apreciate atât pentru spațiul interior, cât și pentru portbagajul generos. Avem clienți pragmatici, activi, care apreciază sportul, ieșirile în natură și timpul petrecut cu familia”, ca precizat Ana Muntianu, director marketing Delcar

La nivelul anului 2016, cota de piață Delcar a fost de 16% din vânzarile de autoturisme de import din Brașov. „Skoda este cel mai vândut autoturism de import din Brașov. Avem convingerea că noul model Skoda Kodiaq, un SUV impresionant proaspăt lansat la Delcar, va face noi cuceriri printre brașoveni și ne va susține în atingerea unei cote de piță de cel puțin 18% în 2017”, a subliniat Andrei Sârbu, director de vânzări Delcar.

Pentru varianta completă a articolului, detalii AICI.