Dezvoltatorul imobiliar brașovean Urban Invest a investit constant în materiale și tehnologie și a reușit astfel să creeze o adevărată comunitate, un stil de viață pentru care calitatea nu este un lux, ci un standard.

Urban Invest a demarat în primăvara anului trecut lucrările de construcție a noului ansamblu rezidențial Urban Plaza, pe strada Carpaților 93. Prima etapă a proiectului se apropie de final, iar concomitent se lucrează la cea de-a doua fază, noile locuințe urmând să fie date în folosință începând cu anul viitor. „Se spune că munca este cea care îi face pe oamenii obișnuiți capabili de rezultate neobișnuite, așa că acum, la sfârșit de an, unul greu și încercat pentru fiecare dintre noi, privim cu optimism spre viitor și anunțăm cu bucurie că roadele muncii au început să se vadă, iar proiectul nostru Urban Plaza prinde din ce în de mai mult contur. Ne bucurăm că am reușit să finalizăm primele trei blocuri înainte de termenul stipulat în contract, iar câteva zeci de familii s-au mutat deja și vor petrece sărbătorile de iarnă în casă nouă”, ne-au declarat reprezentanții Urban Invest.

Apartament bloc inchiriere Urban Plaza

Un întreg complex de servicii și facilități

Să construiești un proiect rezidențial nu înseamnă numai să livrezi la termen niște apartamente, iar dezvoltatorul imobiliar brașovean are în vedere un întreg complex de servicii și facilități. Prin acest proiect, Urban Invest vrea să creeze la poalele Tâmpei, pe o suprafață de 10 hectare, un complex rezidențial potrivit pentru toate vârstele, care să ofere numeroase posibilități de petrecere a timpului liber, de la un centru welness integrat, la zone comerciale, de dinning, dar și un parc proiectat de cel mai mare arhitect peisagist din Europa și unul dintre cei mai cunoscuți din lume, celebrul Gianfranco Paghera. Viziunea asupra societății în care vrem să trăim, să ne creștem copiii, este una, înainte de toate, individuală. Fiecare dintre noi trebuie să ne dorim mai mult. Încă din 2007 avem această credință și investind constant în materiale și tehnologie, am reușit să creăm o adevărată comunitate, un stil de viață pentru care calitatea nu este un lux, este un standard. Urban Plaza care este de departe cea mai mare provocare a noastră de până acum, un proiect despre care credem că va schimba experiența locuitului la bloc. Aici vom oferi adevărate experiențe oamenilor de toate vârstele, așa că proiectul nostru se adresează atât familiilor cu copii, tinerilor pentru care cariera este o prioritate, cât și seniorilor care vor să trăiască într-un spatiu modern plin de viață și energie”, au precizat reprezentanții Urban Invest.

Ideile de amenajare, alese cu atenție

locuinta inchiriere apartmanet bloc urban plazaComplexul rezidențial a fost astfel însuflețit nu numai de oameni, ci și de o mulțime de plante, arbori și arbuști, toate împreună aducând un plus de identitate așezărilor umane. Credem că detaliile ne diferențiază, iar atenția acordată acestora înseamnă printre altele, respect pentru beneficiar, așa că ne-am concentrat toată atenția să alegem cele mai bune idei de amenajare, în colaborare cu renumitul peisagist Gianfranco Paghera. Nimic nu este la întâmplare, pentru că ne dorim ca proiectul nostru sa transmită beneficiarului informații concrete despre produsul final încă din faza de proiect”, au explicat reprezentanții dezvoltatorului imobiliar brașovean.

Locuințe care răspund nevoilor actuale

Urban Plaza va cuprinde 2.000 de apartamente cu structuri variate, cu suprafețe de până la 142 mp. Fiecare apartament dispune de compartimentări armonioase în care zona de zi este separată de zona de noapte, iar restul încăperilor, bucătărie, baie, depozitare, au fost proiectate să răspundă nevoilor de familie, indiferent de mărime. La final, Urban Invest a pus echilibrul spațial la încercare și a plusat cu lumină, toate camerele având coeficientul necesar și o priveliște de neegalat asupra munților. Bineînțeles că vor fi spații de parcare, atât la interior, cât și în exterior. Un alt aspect apreciat și solicitat de către clienți se referă la spațiile de depozitare. Au fost proiectate atât în interiorul apartamentelor, cât și pe fiecare nivel, precum și în subteran.

bșocuri urban plaza 2

 „În continuare ne concentrăm toată atenția asupra finisajelor interioare în celelalte blocuri care fac parte din prima fază a proiectului, urmând ca în viitorul foarte apropiat, după o binemeritată vacanță de iarnă, aproximativ 500 de familii să intre în posesia apartamentelor și totodată să aibă posibilitatea de a trăi o altfel de experiență urbană”, au subliniat reprezentanții Urban Invest.