Prezentă pe piață din România de aproape șase ani, compania de outsoucing arvato Services a ajuns la un număr de  peste 700 de angajați la Brașov, ocupând un spațiu de 5.400 metri pătrați în cadrul Brașov Business Park.

Cei peste 1.000 de colegi din România oferă suport în 14 limbi străine. La sediile din Brașov și Sibiu derulăm proiecte din domenii precum E-commerce, gaming, IT, automotive, financiar, turism, gestionarea relațiilor cu clienții și altele. Suntem un colectiv tânăr și dinamic și încercăm ca în orele petrecute la birou să îmbinăm utilul cu plăcutul. Suntem conștienți că o atmosferă veselă și relaxantă crește productivitatea și eficiența muncii”, declară reprezentanții companiei.

După deschiderea sediului din Sibiu, unde sunt peste 300 de angajați, compania se extinde și la Cluj-Napoca. În noua locație, arvato va crea alte 150 de locuri de muncă până la finele anului.

Media de vârstă a angajaților de la Brașov este de 29 de ani, aceștia petrecându-și timpul la birou într-un mediul de lucru multicultural.  Printre angajați se numără  persoane din Germania, Olanda, Rusia, Republica Moldova, Ucraina, Suedia, Israel, Spania, Portugalia și din Emiratele Arabe Unite .

Spațiul de lucru din arvato România include bucătării și zone de relaxare unde angajatii companiei se pot amuza cu diferite jocuri și își pot petrece timpul într-un mod sănătos. Zonele de relaxare dețin mese de Fussball și ping-pong, console de jocuri și boardgames, oferind multiple posibilitati de relaxare.

De curând, conducerea companiei a adăugat un nou beneficiu în portofoliu – masajul la birou. Astfel, angajații se pot relaxa acum și cu sesiuni de 10 minute de masaj.