Nu mai e niciun secret că şedinţele, oricât de mobilizatoare s-ar dori, nu sunt vectorul care dezvoltă echipa şi, implicit, compania. Rutina cantonată între aceeaşi pereţi, rostogolirea problemelor între ocupanţii aceloraşi scaune, nasc tensiuni şi conduc la uzarea sterilă a echipei. Randamentul acţiunilor de acest fel, repetate după acelaşi tipic, este cel puţin îndoielnic, iar cei mai mulţi dintre manageri ştiu deja asta. De aceea alternativa organizării de  seminarii într-o atmosferă destinsă, cu posibilităţi de lucru în plen sau pe ateliere este mult mai ofertantă. 

party5
Un coffee break sau un lunch detensionează participanţii şi relansează apetitul lor pentru o nouă sesiune de curs sau pentru dezbateri.

Prezentarea unui produs sau a unui portofoliu de servicii câştigă prestanţă, captează mai uşor atenţia potenţialilor clienţi şi, de ce nu, are adresabilitate mai mare dacă maniera de prezentare door-to-door e înlocuită printr-un business miting profesionist organizat.

party7

Cele cinci saloane adaptabile oricărui tip de eveniment, începând cu ambianţa şi gradul de confort  general, continuând cu dotarea tehnică şi facilităţile puse la dispoziţie, şi notorietatea calităţii serviciilor de catering califică Sergiana Center în fruntea topului locaţiilor de profil.

Dacă managerii îşi doresc un party sau un dineu prin care să marcheze un moment special din viaţa companiei, răspunsul este acelaşi: Sergiana Center.