Cofetăria Zoomserie Brașov oferă clienților iubitori de dulciuri o gamă largă de deserturi, de la prăjituri, torturi, baclavale până la cafea, băuturi răcoritoare și nu numai, ciocolată, bomboane, fursecuri sau înghețată.

Zoomserie oferă consumatorilor produse proaspete de calitate excepțională, pregătite din ingrediente naturale. Calitatea produselor, începând de la materii prime până la ambalare și distribuire este garantată prin certificatele ISO și HACCP. 

Gama de prăjituri și înghețată produsă de Zoomserie acoperă o mare varietate a produselor tradiționale grecești, dar în același timp s-au dezvoltat peste 700 specialități de cofetărie cu noi arome, acoperind întregul univers al gusturilor. Produsele sunt realizate în fabrica proprie, iar etapele de prelucare a dulciurilor sunt într-o continuă observare astfel încât Zoomserie să poată oferi consumatorilor numai dulciuri proaspete, de calitate excepțională.

Promptitudinea, multitudinea de comenzi onorate până în prezent și numărul mare de clienți mulțumiți denotă experiența Zoomserie în domeniul respectiv. Numeroși clienți apelează la serviciile noastre în organizarea momentului dulce al diferitelor evenimente speciale, cum ar fi nunți, botezuri, aniversări, banchete sau evenimente corporate. Pentru ca aceste ocazii speciale să fie de succes, realizăm diferite torturi la comandă și candy baruri personalizate, potrivite celor mai rafinate gusturi.