fwdBV, în calitate de partener media alături de Zile și Nopți și Rock FM, vă invită să participați la desemnarea organizațiilor, proiectelor și evenimentelor care au influențat cel mai mult viața culturală din Brașov în anul 2023, prin completarea acestui formular. Votul este deschis până în data de 18 februarie 2024.

Câștigătorii vor fi selectați pe baza preferințelor publicului, care vor avea o pondere de 50%, și ale unui juriu compus din personalități ale artei contemporane și ale managementului cultural, provenind din afara Brașovului (50%).

Printre categoriile propuse pentru “Premiile Anului în Cultură la Brașov” se numără EXPOZIȚIA ANULUI, CONCERTUL ANULUI, FESTIVALUL ANULUI sau ORGANIZAȚIA CULTURALĂ A ANULUI.

Festivitatea de acordare a premiilor va avea loc pe 21 februarie 2024, în cadrul unei gale programate la Centrul Multicultural al Universității Transilvania.

Vă rugăm să rețineți că este interzisă utilizarea mijloacelor de promovare plătite, precum cele de tip „sponsored” sau alte strategii similare, în vederea obținerii voturilor publicului.

Premiile Anului în Cultură la Brașov 2023 sunt susținute de Coresi Shopping Resort.

Parteneri media: Zile și Nopți, fwdBV și Rock FM.

Evenimentul este organizat de Consorțiul Cultural Corona.

Așteptăm cu nerăbdare să descoperim și să celebrăm contribuțiile remarcabile ale comunității culturale din Brașov din 2023.