Fiecare călătorie începe cu primul pas și fiecare destinație poate fi o lecție importantă de viață. Fiecare călător este un erou care se descoperă și pe sine în fiecare aventură.

Definiția cuvântului erou este foarte largă. Erou este și acela care luptă vitejește pentru o cauză, dar și un personaj care trece printr-o aventură la sfârșitul căreia se transformă, iar orice călătorie este o șansă.  

Toți brașovenii vor fi cu siguranță de acord că expresia „Brașovul este cel mai frumos oraș din România” reprezintă o evaluare corectă. Probabil același lucru vor spune și cei din Sibiu, Cluj, Timișoara, Iași sau Târgu Mureș despre orașele lor. Subiectivism sau nu, aceasta a fost motivația celor care au realizat  ghidul turistic de Brașov pentru anul 2019, căci de undeva trebuia să înceapă totul.

Ghidul este prietenos și se adresează direct cititorului. Vizitatorul are posibilitatea de a descoperi locuri și lucruri, iar brașoveanul află povești pe care nu le-a știut. Acesta este destinat în special turiștilor, dar și localnicii se pot bucura de informații inedite. Întrucât ghidul va avea un subiect diferit în fiecare an, el devine un obiect de colecție și mândrie pentru orice brașovean și reprezintă cea mai bună soluție de a oferi un cadou musafirilor.

Ghidul de Brașov aduce o premieră națională prin includerea unui card de reduceri. La pachet cu publicația vine un card care oferă discounturi de până la 20% în câteva restaurante sau puburi atent selectate: Deane’s Irish Pub, Bistro de l’Arte, Dei Frati, Cucinino, La Ceaun sau Restaurant Belvedere.

O altă facilitate importantă care se adaugă posesorilor de card este cea a reducerii cu 20 de lei a costului biletului la turul de vizitare a cetăților din jurul Brașovului, printr-un parteneriat cu Transfer Castfel (reducerea se aplică exclusiv rezervărilor online pe www.transfercastel.ro)

Pentru că fiecare călătorie este o aventură, ghidul propune cititorilor să-și îndrepte atenția către schimbările pe care o astfel de ”încercare” le produce în fiecare. Cititorul devine astfel un erou al propriei sale povești.

Cu o voce prietenoasă și amuzantă, ghidul verifică ”înclinațiile” fiecărui călător printr-un test amuzant pe care îl propune în primele pagini. Ca rezultat, cititorul poate descoperi care ar fi “Casa” de care aparține și capitolele care l-ar interesa mai mult: Istoria, Istoria Întunecată, Orașul, Natura,  Relaxarea, Ospitalitatea sau Cetățile din jur.

Inițiativa de publicare a ghidului îi transformă în eroi și pe realizatorii acestuia, întrucât el este ”free” de reclame publicitare, sau, cu alte cuvinte, ghidul conține doar recomandările echipei redacționale, fără a vinde deloc publicitate.

Despre ghid

Ghidul conține 132 pagini și este tipărit în condiții grafice de excepție.

Prețul este unic, de 50 de lei la vânzare, și toți cei care sprijină inițiativa vor fi stimulați prin acordarea unui comision important. Sumele diferă în funcție de mărimea comenzii, începând de la un discount de 5 lei pe exemplar pentru o comandă de 10 bucăți.

Oferta este valabilă pentru hoteluri și restaurante, dar și pentru companii care vor să ofere un material valoros despre Brașov tuturor celor care ajung la noi în oraș.

Pentru comenzi sau mai multe detalii și informații, scrieți-le cu încredere eroilor la adresa:

contact@brasovcard.com.

Rețeaua de distribuție a ghidului va fi alcătuită din toți cei care doresc să promoveze orașul: hoteluri, pensiuni, restaurante, librării. Strădania lor va fi răsplătită printr-un comision din prețul fix de 50 de lei la vânzare.

Eroii care au contribuit la realizarea ghidului „FII UN EROU DE BRAȘOV”  

Erou fondator și de poveste – Antoneta Galeș – a contribuit la idee și a scris poveștile și textele;

Erou fondator și de strategie – Marian Gîlea – a contribuit la conturarea acestui proiect și la conținut;

Erou de conținut istoric – Irina Mastan – a făcut cercetări și a scris toate textele și referințele istorice;

Erou de creație grafică – Rică Martinescu – a tradus în formă și culoare poveștile orașului;

Erou administrativ – Mihaela Oană – a coordonat costurile în realizarea proiectului;

Erou de distribuție – Sabina Ionașcu – a contribuit la distribuirea ghidului;

Erou de vânzări – Marius Vâlsănescu – a reușit să determine ca ghidul să ajungă la tine;

Erou de imagine – Gabriel Bălănescu  – a imortalizat prin obiectivul aparatului foto cele mai frumoase instantanee din oraș.

LISTĂ DISCOUNTURI

Descoperă orașul și economisește bani cu BrasovCard*

Restaurante & Pub

Deane’s Irish Pub 20%

Belvedere 12%

Bistro de l’Arte 10%

Bistro Albert 10%

Cucinico Pasta Bar 15%

Dei Frati 10%

Grătar Urban 10%

La Ceaun Piața Sfatului 10%

La Ceaun Weiss 10%

Pilvax 10%

Warehouse Pub 10%

For Sale Pub 10%

Aftăr Stube 10%

Altele

Transfer Castel: 20 lei la rezervarea online pe www.transfercastel.ro

Belvedere Centru SPA 12%

Cinema One: 1 porție popcorn

Librăria Șt. O. Iosif: 10%

Superland: 40 puncte

Dracula Film Festival: intrarea gratuită

Brasov Jazz & Blues Festival: 1+1

*Cardul este valabil 7 zile de la prima folosire. Pentru a fi valabil cardul, la prima folosire trebuie bifată pe card ziua și luna.